Vipnet

Vipnet_logo_100x100

Vipnet je prvi privatni mobilni operater u Hrvatskoj, sa 1,74 milijuna korisnika zbog kojih neprestano razvija najnovije tehnologije i usluge. Osnovao je prvu službu za korisnike u Hrvatskoj, dostupnu 24 sata, svih sedam dana u tjednu.

Lider je u inovacijama na telekom tržištu u Hrvatskoj, te među najboljim operaterima na svijetu po kvaliteti svoje mreže i usluga. Dio je tvrtke Telekom Austria Grupe i América Móvila.

Suradnja Vipnet-a i BNP Paribas Cardif osiguranja započela je 2016. godine, a potpisivanjem ugovora o zastupanju u osiguranju klijentima Vipnet-a omogućeno je ugovaranje proizvoda: osiguranje mobilnih uređaja

 

Osigurani rizici koje pokriva osiguranje mobilnih uređaja:

  • osiguranje od slučajnog oštećenja/uništenja mobilnih uređaja (smatra se slučajna i neočekivana nezgoda koja za posljedicu ima nemogućnost daljnjeg redovnog korištenja proizvoda, te čiji popravak nije pokriven jamstvom proizvođača/prodavatelja. Osigurani rizik ne uključuje gubitak mobilnog uređaja.)
  • produljenog jamstva samo za korisnike Apple mobilnih uređaja (smatra se mehaničko ili elektroničko oštećenje kupljenog proizvoda prouzrokovano iznenadnim i neočekivanim kvarom do kojeg je došlo za vrijeme trajanja osiguranja). Produljeno jamstvo vrijedi samo za korisnike Apple mobilnih uređaja za koje jamstvo proizvođača traje 12 (dvanaest) mjeseci.

Osigurati se može bilo koji novi mobilni telefon ili tablet u visini maloprodajne cijene s uračunatim PDV-om do 8.260,00 HRK, kupljen na Vipnet prodajnim mjestima, te uz uvjet da je klijent ujedno zaključio pretplatnički ugovor s Vipnet d.o.o. u trajanju od 24 mjeseca.

 

Mjesečne premije za osiguranje su definirane prema maloprodajnim cijenama uređaja, a plaćaju se putem Vipnet pretplatničkog računa:

Tablica_uredjaji 

Vipnet_logo_300x300